[Film] Perfect Sense (2012)

Perfect Sense

Când și dacă apuc să văd un film, acesta trebuie să fie în mod necesar deosebit. Timpul, așa cum o spun deseori, este o comoditate din ce în ce mai prețioasă, ceea ce înseamnă că modul în care ne petrecem acest timp capătă o conotație specială. Refuz să îmi petrec timpul cu lucruri care nu mă îmbogățesc, într-un fel sau altul.

Filmul despre care vorbesc acum (Perfect Sense) este unul pe care l-am văzut cu ceva timp în urmă. Nu mai țin minte dacă pe site-ul vechi am vorbit despre el, dar drumurile noastre s-au întâlnit din nou și nu pot rata această ocazie. Este un film pe care trebuie să îl vezi.

Din trailerul oficial al filmului nu îți poți da seama despre ce e vorba cu adevărat, în afară poate de o poveste de dragoste dintre doi oameni frumoși (Ewan McGregor, Eva Green), dar acest lucru este perfect, întrucât esența filmului este cea care te dă pe spate cu adevărat.

Fără a mai da prea multe detalii, voi spune doar că e un film care te determină să reflectezi asupra ce înseamnă să „simți” cu adevărat. Unde se termină lumea exterioară și unde începe cea interioară?

Notă: Nu căuta informații suplimentare despre el. Lasă-l să te surprindă. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *